Wanha Aapiskukko

Juhlatila

Lue lisää ›

Pitopalvelu

Lue lisää ›

Kesäkahvila

Lue lisää ›

Lisäpalvelut ja kuvagalleria

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ›

Wanha Aapiskukko - juhlatila keskellä maaseudun rauhaa

Wanha Aapiskukko on entinen kyläkoulu, joka on vuosien saatossa remontoitu tunnelmalliseksi juhlatilaksi. Palveluihimme kuuluu pitopalvelu, jota voidaan hyödyntää tapahtumien sekä tilaisuuksien järjestämisen yhteydessä. Kesäisin tiloissamme toimii kesäkahvila ja pihapiirissä pääsymaksuton kotieläinpiha. Lisäksi meiltä löytyy matkaparkki ja tilaussauna. Wanha Aapiskukko sijaitsee Kalajoen Käännänkylässä noin 10 minuutin ajomatkan päässä Kalajoen keskustasta, Ylivieskasta Wanhaan Aapiskukkoon ajaa 20 minuutissa.

Levollinen ja kaunis maaseutumiljöö kutsuu kokoontumaan juhlien, kokouksien tai koulutuspäivien merkeissä. Heitä kiirelle hyvästit ja tule nauttimaan maaseudun rauhasta aitojen ja lähellä tuotettujen herkkujen äärellä.

Ota yhteyttä ›

Kesäkahvila 2024

Wanhan Aapiskukon kesäkahvila on avoinna 3.7.-31.7.2024, joka päivä klo 12-20. Keittolounas tarjolla joka päivä klo 12-14, lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaisimmat tiedot ja lounaslistan löydät Instagramista: @wanhaaapiskukko ja Facebookista: Wanha Aapiskukko.

 

Ota yhteyttä ›

Juhlatila

Valoisassa juhlatilassamme voi järjestää erilaisia tilaisuuksia pienellä tai suurella kokoonpanolla. Tiloihimme mahtuu maksimissaan 100 henkeä. Tilamme soveltuvat perhejuhlien ja merkkipäivien sekä koulutuspäivien ja kokousten järjestämiseen.

Voit ottaa kauttamme sekä pitopalvelun ja tilat tai vuokrata pelkän tilan.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita